Galatasaray, Fatih Terim’in olmadığı maçlarda puan kaybetmeye devam ediyor. Fenerbahçe derbisindeki protesto ve ihlallerinden dolayı 6 maç ceza alan Terim’in yokluğunda kayıp 13 puana ulaştı. Malatya ve Altay ile berabere kalan Galatasaray, daha sonra Sivasspor’a 1-0 mağlup oldu. Evinde Başakşehir’e kaybeden Galatasaray deplasmanda ise Adana Demirspor’a 2-0 yenildi.
Terim’siz 36 maçta 52 puan kaybedildi
Yedek kulübesi cezasının uygulandığı son 11 yıllık dönem hesaba katıldığında Galatasaray, Fatih Terim’siz 36. maçına çıktı. Bundan önceki 35 maçta toplam 49 puanlık kayıp yaşayan sarı kırmızılılar bu hesaba 3 puan da ekletti.
Terim’in bir maç cezası kaldı
Galatasaray, Terim’siz 36 maçta toplam 53 puanı kaybetti ve hanesine ekleyemedi.. Fatih Terim’in 1 maçlık cezası kaldı. Terim’siz geride kalan 36 maçta Galatasaray 14 galibiyet alırken, sahadan 14 beraberlik ve 8 mağlubiyetle ayrıldı.
Ateş ve İnan galibiyet göremedi
Tecrübeli teknik adamın yokluğunda kulübede takımı Necati Ateş ile Selçuk İnan yönetti. İki genç teknik adam da galibiyetle tanışamadı.